• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
  • In English
ВІДКРИТТЯ ФІНАЛЬНИХ ЗМАГАНЬ 28-Ї ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ СПАРТАКІАДИ «ПОВІР У СЕБЕ» 01.06.2021
опубліковано 02 червня 2021 року о 14:39

У МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ – ВІДКРИТТЯ ФІНАЛЬНИХ ЗМАГАНЬ 28-Ї ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ СПАРТАКІАДИ «ПОВІР У СЕБЕ» 

1 червня, у міжнародний день захисту дітей, в Українському дитячому центрі «Молода гвардія» відбулось відкриття фінальних змагань 28-ї Всеукраїнської спартакіади серед дітей з інвалідністю, присвячених 30-ій річниці незалежності України. Церемонія відкриття та яскраве свято у кіноконцертному залі – так емоційно яскраво стартувала четверта тематична зміна "ТЕРИТОРІЯ УСПІХУ". На тематичну зміну приїхали 300 спортсменів – учасників фінальних змагань, і ще майже 800 дітей зі всієї України за путівками, скерованими Міністерством соціальної політики на оздоровлення для дітей, які потребують особливої уваги та підтримки. – У народі кажуть, що на почин справи – добре коли іде дощ, – зауважили ведучі церемонії і висловили упевненість у тому, що 28-ма Всеукраїнська Спартакіада «Повір у себе» принесе задоволення юним спортсменам та їхнім тренерам та запалить нові спортивні зірки, які світитимуть у майбутньому у всьому світі! 

У залі відбувся парад учасників змагань, у якому взяли участь команди: – Одеського регіонального центру «Інваспорт», Вінницького, Донецького, Запорізького, Житомирського, Закарпатського, Дніпропетровського Івано-Франківського Київського, Кіровоградського, Львівського, Миколаївського Полтавського, Рівненського, Сумського, Тернопільського, Харківського, Херсонського, Хмельницького, Черкаського, Чернівецького, Чернігівського регіонального, Київського міського центрів «Інваспорт». На чолі команд ішли їхні тренери-викладачі, майстри спорту, заслужені тренери, вчителі дитячо-юнацьких спортивних шкіл для дітей з інвалідністю. Учасники змагань – спільного проекту дітей і дорослих, які їх навчають, тренують та виховують – отримали вітання від генерального директора ДП УДЦ «Молода гвардія» Валентини Української та першого заступника Василя Безденя, а також почули слова підтримки та віри у майбутні достойні перемоги від Міністра соцільної політики Марини Лазебної, а також Уповноваженого президента України з прав людей з інвалідністю Валерія Шушкевича. В урочистості взяли участь заступник начальника УКР центру «Інваспорт» заслужений працівник фізичної культури і спорту України Ігор Бурий, керівник організаційнометодичного центру з фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю «Інваспорт», головний суддя Спартакіади «Повір у себе» Наталя Алексєєнко, Начальник управління фізичної культури і спорту Одеської обласної державної адміністрації Валентина Кольчак, Начальник Одеського регіонального центру з фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю «Інваспорт» Вячеслав Гашибаязов. Це – саме ті дорослі, чия щоденна діяльність включає роботу з інтеграції дітей з інвалідністю у активне життя засобами спорту. Тож їхні побажання-звернення до учасників змагань звучали у святковий день відкриття фінальних змагань Всеукраїнської спартакіади особливо щиро. 

А за офіційною церемонією слідувало традиційно яскраве, емоційне, легке і красиве свято. Його подарували учасникам зміни "Територія успіху" педагоги-організатори Українського дитячого центру "Молода гвардія", а також зірковий гість – артист, репер Рома Рамус.

ВІДКРИТТЯ ФІНАЛЬНИХ ЗМАГАНЬ 28-Ї ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ СПАРТАКІАДИ «ПОВІР У СЕБЕ»ВІДКРИТТЯ ФІНАЛЬНИХ ЗМАГАНЬ 28-Ї ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ СПАРТАКІАДИ «ПОВІР У СЕБЕ»ВІДКРИТТЯ ФІНАЛЬНИХ ЗМАГАНЬ 28-Ї ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ СПАРТАКІАДИ «ПОВІР У СЕБЕ»ВІДКРИТТЯ ФІНАЛЬНИХ ЗМАГАНЬ 28-Ї ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ СПАРТАКІАДИ «ПОВІР У СЕБЕ»ВІДКРИТТЯ ФІНАЛЬНИХ ЗМАГАНЬ 28-Ї ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ СПАРТАКІАДИ «ПОВІР У СЕБЕ»ВІДКРИТТЯ ФІНАЛЬНИХ ЗМАГАНЬ 28-Ї ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ СПАРТАКІАДИ «ПОВІР У СЕБЕ» –

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux