• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
  • In English
Нацсоцслужба шукає у свою команду завідувача Сектору з питань запобігання та виявлення корупції
опубліковано 18 грудня 2023 року о 12:19

Що ми пропонуємо?

колектив, об’єднаний спільною ідеєю та цінностями;

зручне місце розташування офісу (вул. Еспланадна, 8/10), комфортні умови роботи.

Основні завдання та посадові обов’язки завідувача Сектору:

Здійснення загального керівництва діяльністю Сектору: організовує, спрямовує і контролює роботу Сектору, визначає основні напрями, характер роботи; забезпечує виконання Сектором Конституції України, законів України, постанови Верховної Ради України, укази і розпорядження Президента України, постанови і розпорядження Кабінету Міністрів України, нормативно-правові акти Міністерства соціальної політики України, накази Голови Нацсоцслужби та інші нормативно-правові акти тощо;

Організація та контроль роботи за проведенням заходів щодо запобігання корупційним правопорушенням та правопорушенням, пов'язаним з корупцією.

Організація роботи з оцінки корупційних ризиків у діяльності Нацсоцслужби та в її територіальних органах, в установах сфери її управління, підготовки заходів щодо їх усунення, внесення відповідних пропозицій Голові Нацсоцслужби.

Надання методичної та консультаційної допомоги працівникам Нацсоцслужби та її територіальних органів з питань дотримання законодавства щодо запобігання корупції, у тому числі надання консультаційної допомоги в заповненні декларацій особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Здійснення заходів з виявлення конфлікту інтересів, сприяння його врегулюванню, інформування Голови Нацсоцслужби та Національного агентства з питань запобігання корупції (далі - Національне агентство) про виявлення конфлікту інтересів та заходи, вжиті для його врегулювання.

Перевірка факту подання декларацій суб'єктами декларування та повідомлення Національного агентства про випадки неподання чи несвоєчасного подання таких декларацій у визначеному відповідно до Закону порядку.

Здійснення контролю за дотриманням антикорупційного законодавства працівниками Нацсоцслужби, у тому числі працівниками територіальних органів. Розгляд повідомлень про порушення вимог Закону України «Про запобігання корупції» працівниками Нацсоцслужби, у тому числі працівниками її територіальних органів.

Здійснення повноважень у сфері захисту викривачів, відповідно до Закону.

Організація та проведення службових розслідувань за фактом скоєння корупційних або пов’язаних з корупцією правопорушень працівниками Нацсоцслужби та її територіальних органів.


Обов’язкові вимоги:

вища освіта за освітнім ступенем не нижче магістра;

досвід роботи на посадах державної служби категорій «Б» чи «В» або досвід служби в органах місцевого самоврядування, або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше двох років;

вільне володіння державною мовою.

Умови оплати праці:

посадовий оклад – 11 700 грн.;

надбавки, доплати, премії та компенсації відповідно до статті 52 Закону України «Про державну службу»;

надбавка до посадового окладу за ранг відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 18 січня 2017 року № 15 «Питання оплати праці працівників державних органів» (із змінами).

Умови призначення на посаду: призначення на посаду строкове до призначення на цю посаду переможця конкурсу, але не більше ніж 12 місяців з дня припинення чи скасування воєнного стану.

Ми чекаємо на резюме кандидатів до 31 грудня 2023 року включно на електронну адресу personal@nssu.gov.ua.

За результатами опрацювання резюме, ми відберемо ті, які відповідають нашому запиту, та запросимо відібраних кандидатів на співбесіду з Головою НАЦСОЦСЛУЖБИ.

У разі виникнення запитань звертайтеся до Надії Каліцун за тел: (044) 289-86-95.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux